Digital 8 veckors Mediumskap Online - videokurs
med Helena Lindblom

8 veckors Mediumkurs Online

Att utveckla de andliga förmågorna för Mediumskap och Healing är verkligen så givande och det får dig att känna att du mår bra med det du gör.

Denna online-kurs riktar sig till dig som önskar lära dig om mediumskapet på ett korrekt och bra sätt redan från början, utan alla sensationer, kristaller, änglar och annat.  

Det är för dig som har tröttnat på allt detta och i stället vill gå en bra kurs, med solid kunskap och förståelse för både Mediumskapet och Andevärlden med fötterna på jorden och sunt förnuft.

Denna kurs ger dig kunskap och en mycket bra grund att stå på, för ditt fortsatta lärande, så att du kan fortsätta utveckla både dig själv som person och dina andliga förmågor för kommunikation med andevärlden.  

Kursen fokuserar på kunskap om mediumskap och andlighet och hjälper dig till att bli en bra ambassadör för andevärlden.    Jag har spelat in lektioner varje vecka så att du får möjlighet att se dem, lyssna på dem och sedan ha möjlighet att göra övningen jag ger för den veckan.  

Du har tillgång till en jättefin Facebook grupp som du kan använda dig av att öva på varandra, ställa frågor och ha en jättefin gemenskap med likasinnade, som också går samma kurs som du.  Den här gruppen får du tillgång till så länge du själv önskar.  

Övningarna som jag har spelat in åt dig, har du då möjlighet att öva på med de övriga i Facebook gruppen, och givetvis även andra personer som du har runt omkring dig.  

Kursen och allt material har du tillgång till 3 månader från när du börjar.  Du kan se om allt material hur många gånger som helst under den här tiden.  Repetition är kunskapens moder, så jag uppmuntrar dig till att se om alla videos flera gånger.    När du ser om videon så kommer du troligtvis uppfatta en massa nytt som du inte hörde, förstod eller tog till dig sista gången du tittade på videon.  Du har troligtvis lärt dig nya saker sedan sist, växt som själ och fått en, två eller flera AHA-upplevelser sedan sist.  Det är så här vi lär oss.  

Det finns ingenting snabbt med att utveckla våra andliga förmågor då de fungerar genom vår själ och till den nivån vi har kommit i vår andliga utveckling.    

Även om du har fötts med dessa förmågor så behöver du träna upp dem.  Ingen kan arbeta som medium om vi inte är under andevärldens direktion och energi.  Det är det som du kommer bland annat att få lära dig på den här kursen.  

Kursen är upplagd som en 8 veckors kurs och varje lektion som jag spelat in ligger upplagd i kursportalen tillsammans med den veckans övning.  

Jag som leder dig genom denna kurs heter Helena Lindblom och jag arbetar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka.  Jag startade och driver Lindblom Academy och Inner Spirit Light där jag utbildar inom Mediumskap, Healing och Meditation.    

Det är viktigt att vi fortsätter att utbilda oss så jag har också fortsatt att både utveckla mina förmågor dels fått en gedigen kunskap inom dessa ämnen.  

Jag har gått många kurser och har flera certifikat och diplom från Arthur Findlay College i England som är den högst renommerade skolan i världen inom dessa områden.  Som enda svensk har jag genomgått deras lärarutbildning och har certifikat som lärare från dem, och har också deras högsta examina inom Mediumskap, även här som enda i Sverige.    

Allt detta ger dig som elev och kund en försäkran om att vi står för hög kvalitet, då jag har en gedigen utbildning och kunskap om vad det hela handlar om, hur det fungerar och varför det fungerar.    

Min önskan är att få lära ut det jag har lärt mig under alla dessa år, så att du också ska kunna utveckla dina förmågor för att vara i kontakt med andevärlden på ett bra sätt.    

Välkommen med din anmälan!


 För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com