DETTA PASSAR DIG SOM:

Är trött på på allt quick-fix och är intresserad av att få en gedigen utbildning inom detta.
Då är denna träning för DIG!

 • Känner du att du vill veta mer om hur du kan fördjupa din kontakt med andevärlden och förbättra ditt mediumskap?
 • Har du gått någon kurs, cirkel eller på annat sätt påbörjat din utveckling inom det mediala och vill nu få verktyg för att ta dig vidare, och förbättra det du påbörjat?
 • Känner du dig lite vilsen med hur du ska gå tillväga, och vart du ska vända dig?
 • Kanske du har gått någon kurs innan och börjat vara i kontakt med nära och kära i andevärlden där du kan ge en viss bevisning för vilka de är, och känner nu att du vill ta nästa steg - ja, då är detta webbinarium för dig!

VAD DU KOMMER ATT LÄRA DIG

 • Hur du kan fördjupa din relation och kontakt med både dig själv och med ditt andliga team, dina guider och hjälpare, som arbetar tillsammans med dig för att utveckla din medialitet. Detta så att andevärlden kan bättre manifestera bevisen genom dig
 • Hur du strukturerar dig bättre när du är i kontakt med nära och kära från andevärlden. Gör du det blir det lite enklare för mottagaren, dig och den som kommunicerar med dig och ditt andliga team. Då vet ni mer om vad ni kan förvänta er av varandra
 • Vad för slags information du behöver för att ge de personliga bevisen för att vi alla överlever den s.k. fysiska döden. Detta så att du kan veta mer vad för slags information du behöver försöka förnimma
 • Bättre förståelse för vilken relation dina intryck som du uppfattar har och varför de uppfattas av dig.  Detta så att du blir tryggare i dina tolkningar av intrycken.
 • Förstå var dina styrkor och svagheter ligger när det handlar om mediumskapet, så att du kan arbeta mer på det för att förbättra ditt mediumskap

VÄRD FÖR WEBBINARIUMET

Helena Lindblom

Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 20 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser. Jag är idag den enda som har genomgått och klarat deras lärarutbildning - CSNU(t) - där 't' som står för 'teacher' betyder lärare.

Diploma in Demonstrating, DSNU, är jag i nuläget den enda som har i Sverige, vilket menas att detta är deras högsta examina inom Mediumskapet.

Jag jobbar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen. Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

 • Var kommer det här webbinariet att hållas?
  Webbinariet hålls online via Zoom.  Du kommer att få en länk skickad till dig via e-post så du kan vara med från där du befinner dig.  Du kommer inte att ha varken kameran eller mikrofonen på under webbinariet så du behöver inte vara orolig att någon kommmer att se eller höra dig.  

 • Vem är det här webbinariet  för?
  Det är för dig som är intresserad av att fördjupa din mediala förmåga, du har provat på några tidigare kurser/cirklar och vill komma vidare, du känner kanske att du står och stampar på samma ställe och vill få nya verktyg för vidare utveckling.  Det är inte för dig som är total nybörjare.

 • Måste jag ha förkunskaper? 
  Det behöver du egentligen inte ha, men för att få ut så mycket som möjligt av denna föreläsning så rekommenderar jag att du har en viss tidigare erfarenhet. Jag kommer att gå igenom information som man förstår om man redan har gått kurs/cirkel och har förmedlat kontakt med Andevärlden tidigare.

 • Hur får jag förkunskaper innan jag kan vara med? 
  Jag har en videobaserad webbkurs som heter 'Grunderna i Mediumskap' och det är en bra början.  Jag är jättenöjd med denna kurs och det är en riktigt bra kurs att gå igenom så att du får ett bra fundament som du kan bygga vidare på.   Gör övningarna som jag rekommenderar och öva så mycket du kan.  Lär dig även att sitta för Andevärlden, så att du får en viss förståelse för vad jag kommer att gå igenom under detta webbinarie.

 • Vad behöver jag tänka på inför webbinariet? 
  Att se till så att du accepterar ljud (audio) när du loggar in på webbinariet.  Det gör att du kan höra mig.

 • När är det här webbinariet? 
  Du ser när den kommer att hållas genom att titta på datum och tid.

 • Vad händer efter jag har anmält mig? 
  Efter att du har anmält dig på webbinariet, så kommer du att få en e-post med detaljer om den. Om du inte kan hitta den e-posten, så titta i skräpposten så den inte hamnat där.  Om den inte finns där heller, så kontakta mig på: info@lindblomacademy.com så kan jag hjälpa dig.

 • Kommer jag att kunna få tillgång till materialet som gås igenom under webbinariet? 
  Du kommer att  få tillgång till inspelningen av webbinariet i tre dagar efteråt så du kan titta igenom det igen.