MEDIAL SEANS / GRUPP SEANS

Du bokar dig via 'Boka tid' knappen

Boka in dig på vår seans hos Lindblom Academy

En kväll med kärlek, värme och möten med andevärlden på denna mediala seans.

Välkomna till en kväll där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande är kvar i det fysiska.

En grupp seans är en mindre och mer privat tillställning än en Storseans, där det är ett mindre antal personer som deltar eller i ett  slutet sällskap hemma hos någon.

Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där. Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle. Väljer de att inte göra det kan vi heller inte arbeta, och det är något vi får acceptera. Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den inte det – det är så olika både mellan kontakter och tillfällen. Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig. Då vi har begränsat antalet deltagare på dessa Grupp seanser så innebär det att mediet Helena Lindblom gör sitt bästa för att ge alla deltagare ett meddelande från sina nära och kära i andevärlden. Det kan dock inte garanteras. Det fungerar oftast men det är alltså ingenting vi kan garantera.

Ett mediums uppgift är att ge bevis för att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden. Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis vi behöver för att förstå att det är så det fungerar. Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten, där inte ens andevärlden vet vad framtiden kommer att innehålla. Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra. De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting. De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss.

Vill du boka in mig för en privat seans hemma hos dig eller om ni vill kan vi hålla den i våra lokaler och så titta under fliken “Privat seans”.


Boka in dig på en Medial Seans/Grupp seans i Västerås – gå in via Boka Tid- knappen och välj ett datum som passar dig.  OBS!  Max 8 personer. (Biljett 250 kr)  Dessa mediala seanser hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Du kan betala med Klarna vid bokningstillfället alternativt att du swishar eller kontant när du är på plats. Väljer du Klarna så har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.