MEDITATIONSKURS - FORTSÄTTNING

Du bokar dig på kursen via 'Boka tid' knappen

Boka in dig på vår Meditationskurs hos Lindblom Academy

Har du börjat och vill lära dig mer? Har du kommit av dig med meditationen? Då kan denna fortsättningskurs vara något för dig!

Denna kurs passar perfekt för dig som vill komma igång igen med meditationen som du tyckte så mycket om att göra förut. Passar även dig som har börjat att meditera och som nu är nyfiken på att ta den ett steg längre. Kanske behöver du lite inspiration och glädje så att du börjar igen? Oavsett anledning så är kursen anpassad för dig som har mediterat lite grann tidigare och inte är helt nybörjare.

Vi kommer göra enkla och inspirerande meditationer som du sedan kan fortsätta att göra hemma för att minska stress och bevara ett mer balanserat och positivt sinne i vardagen. Vi kommer även att gå igenom lite vad meditationen kan göra för oss och hur vi kan förvänta oss att det påverkar oss. Vanliga effekter som människor som mediterar upplever är mindre stress, ökad koncentrationsförmåga, mer energi, en upplevelse av frid, inre balans och harmoni.

Kursen består av ett praktiskt föredrag, några olika meditationer och möjlighet för frågor och svar.

Meditationerna vi kommer göra bygger på vår bok ”Lär dig Meditera – en steg för steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande” som ingår i priset, samt en CD med en vägledd meditation.

Kursen är på tre timmar; mellan 18:00-21:00 och kostar 1200 kr. Kika i  KALENDARIETför nästa kurstillfälle.

OBS! Kurserna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.  

Välkommen!  

Du kan betala med Klarna vid bokningstillfället alternativt att du swishar eller kontant när du är på plats. Väljer du Klarna så har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så behöver du konsultera din läkare innan du påbörjar denna kurs.  Det är ibland inte fördelaktigt att meditera vid vissa tillstånd.  Då hänvisar jag istället till våra underbara Drop-in healing kvällar på måndagar (se under fliken Drop-in Healing) alternativt Distanshealing för att kunna må bättre först, innan du påbörjar kursen.