MEDITATIONSKURS - START

Du bokar dig på kursen via 'Boka tid' knappen

Boka dig på vår Meditationskurs hos Lindblom Academy

Känner du dig stressad? Svårt att slappna av? Nyfiken på meditation? Skulle du vilja lära dig hur man gör? Då är denna grundkurs något för dig!

Denna kurs passar perfekt för dig som vill lära dig att meditera för att hantera både stress och få en lugnare vardag.

Du kommer få lära dig grunderna i meditation och få praktiska tips och inspiration för att komma igång och meditera i vardagen. Vi kommer göra enkla och inspirerande meditationer som du sedan kan fortsätta att göra hemma för att minska stress och bevara ett mer balanserat och positivt sinne i vardagen. Vi kommer även titta på hur alla kan lära sig att meditera på ett sätt som är enkelt att integrera i våra moderna, upptagna liv. Det kommer finnas tid för både frågor och svar.

Meditationerna vi kommer göra bygger på vår bok ”Lär dig Meditera – en steg för steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande” som ingår i priset, samt en CD med en vägledd meditation.

Kursen är på tre timmar; mellan 18:00-21:00 och kostar 1200 kr. Kika i  KALENDARIET för nästa kurstillfälle.

OBS! Kurserna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.


Välkommen!

Du kan betala med Klarna vid bokningstillfället alternativt att du swishar eller kontant när du är på plats. Väljer du Klarna så har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så behöver du konsultera din läkare innan du påbörjar denna kurs.  Det är ibland inte fördelaktigt att meditera vid vissa tillstånd.  Då hänvisar jag istället till våra underbara Drop-in healing kvällar på måndagar (se under fliken Drop-in Healing) alternativt Distanshealing för att kunna må bättre först, innan du påbörjar kursen.