MEDIUM KURS

Du bokar dig på kursen via 'Boka tid' knappen

Boka dig på vår Medium kurs hos Lindblom Academy

Att utveckla mediumskapet tar tid, mycket hårt arbete och framförallt tålamod. Tvärtemot vad alla intensiva helgkurser utlovar, så finns ingenting ‘snabbt’ med Mediumskap.

Det som också är viktigt att förstå när det gäller medium utveckling är att alla har en förmåga som kan utvecklas, men alla kommer inte att bli konsertpianister som försöker då det helt och hållet beror på hur mycket tid, energi och disciplin man själv väljer att ägna detta. Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – mina kurser är öppen för alla!

Ta bort känslan av att du inte kan eller inte vågar – våga prova – det är fantastiskt roligt!

Medium kursen är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig.

Är du nybörjare så behöver du gå min onlinekurs först som heter 'Workshop i Medial Utveckling' innan du påbörjar denna kurs.  Det ger dig en större förståelse för vad mediumskapet är och vad det innebär.  På den workshopen så kommer du att få både kunskap och att göra en del övningar, så att du kan förbereda dig på ett bra sätt för den här kursen.  För att läsa mer om den så klicka på den här länken: Workshop i Medial Utveckling

Vi har alltifrån ganska nya till de som gått lite längre på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. De som är nya har de övriga att fråga utöver läraren, samt de som arbetat längre har nya att arbeta med. Det har visat sig vara ett mycket värdefullt sätt att arbeta med kurserna på! Det ger en vinn-vinn situation för alla som deltar. De som har arbetat ett tag assisterar även de nyare med sina energier, så våra vänner i andevärlden har hjälp även dem. Vi har även en kurs i Avancerat Mediumskap, men för att gå den behöver jag utvärdera dig som deltagare först och det kan jag enbart göra genom att se dig arbeta. Hör av dig till mig om du är intresserad av att gå den istället. Den kan leda till certifiering.

Vill du bara gå för din egen skull och i din egen takt så är du lika välkommen – våra kurser är öppna för alla. Är man seriös med sitt mediumskap och vill utveckla det till en mycket bra nivå så kan man gå för certifiering vilket sker i kursen Avancerat Mediumskap. När det gäller certifiering av mediumskapet kommer vi att fokusera mycket mer på just detta plattformsarbete samt att hålla en konsekvent bra nivå på både kontakterna från andevärlden, på bevisföringen samt ett bra konsekvent resultat i de privata sittningarna.

Vi kommer att fokusera mycket på både den andliga och den personliga utvecklingen då man behöver många gånger förändra sitt tänkande för att våra vänner i andevärlden ska kunna hjälpa oss att bli det vi vill bli. Det finns lite olika sätt man kan arbeta på och vi finner ut vad just du behöver för att utveckla din gåva på bästa sätt. Det är ett fantastiskt roligt arbete och mycket glädje involverat då vi använder oss av flera olika tekniker för att arbeta fram din kunskap.

Vi är mycket noga med att det vi lär oss håller hög kvalitet och därför är vi noga med hur vi tolkar informationen och vilka bevis vi behöver i vårt arbete. Eleverna får lära sig skilja på vad som kommer från oss själva och vad som faktiskt är information från andevärlden. Man lär sig att skilja på ‘psycic’ energi eller synsk energi, dvs informationen från vår aura, och den mediumistiska energin. Att vara ‘psycic’ eller synsk betyder att man inte arbetar och får sin information från andevärlden utan den kommer från den person man ska ge information till, t.ex. en tarottolkare, spå damer, runtolkare osv. Ett mediumisktiskt medium däremot arbetar både med dessa ‘psycic’ eller synska energier samt energierna från andevärlden.

Det är även viktigt att man får förståelse för hur andevärlden fungerar och annan mycket viktig information för att du ska kunna ha en så gedigen kunskap om ditt arbete och ditt område av intresse som möjligt för att kunna sålla bort alla sensationer som så många refererar till och tror på. Därför kommer vi även att hålla korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och solid kunskap om detta. Det kan t.ex. innehålla erfarenheter inom mediumskapet, om guidernas funktion, om hur det är att arbeta med andevärlden, Spiritualismen, auran, trans, healing och om seanser, sittningar och annat av intresse.

Kurserna bygger på att utveckla och förstärka din mediala förmåga och under kursen kommer vi att arbeta bl.a. med övningar i intuition, psykometri, tarot, länka till andevärlden och privata sittningar. Så småningom när din kunskap och förmåga att länka till andevärlden ökar kommer vi också att arbeta på seanser, d.v.s. s.k. plattformsarbete. Det är även viktigt med en bra teoretisk kunskap så därför blir det även en del tester på detta. Det tar tid att utveckla gåvan men det är verkligen värt det!

Försök att träna så mycket som du bara kan på vänner och bekanta mellan varje kurstillfälle, samt att meditera och bjuda in dina andliga vänner att hjälpa dig med dina blockeringar, så kommer du också att märka att du går framåt i din utveckling. Ju mer du gör själv på egen tid, desto mer kommer du också att få ut av kursen. Vill du verkligen genuint utveckla din gåva kan jag hjälpa dig, men det kommer att krävas att du gör din del också. Det är ett samarbete mellan dig och oss, samt dina andliga vänner. Det är en underbar väg du börjar gå på, där personlig och andlig utveckling ligger i centrum, delat med glädje och kärleksfullt arbete. För dig som kontinuerligt går dessa kurser ges också möjligheten att träna i våra lokaler helt gratis varje torsdagskväll. Här får du då möjligheten att meditera och träna i kollektiv energi, med de andra kursdeltagarna. Ni tränar både på att läsa av varandra, genom t.ex. kort, färgband eller annat som kan vara kul samt att träna på att ta in kontakter från andevärlden.

Är det första gången du går på Medium kurs hos oss på Lindblom Academy så behöver du även köpa boken “En omfattande Guide till Mediumskap - Del 1“.  Du köper den enklast via fliken PRODUKTER, alternativt kommer in till oss direkt.  Väljer du att köpa den online så behöver du räkna in att det tar ca 7-10 arbetsdagar för den att komma hem till dig.  Du behöver ha läst boken innan du påbörjar kursen hos oss.  Det gör att du kommer att få en större förståelse för mediumskapet och kommer att kunna ta till dig enklare det som förklaras och gås igenom på kursen.  

Välkommen! Pris: 3800 kr / helgkurs (lördag-söndag) inkl. fika hela helgen – se KALENDARIET för nästa kurstillfälle. Kursen är lördag-söndag 10:00-17:00. Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.  

Du kan betala med Klarna vid bokningstillfället alternativt att du swishar eller kontant när du är på plats.  Väljer du Klarna så har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) alternativt Distanshealing för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.