En Omfattande Guide till Mediumskap - Del 2.

Bli Ett Bättre Medium

Den här boken är den andra i en serie av tre, som handlar om att utveckla dina andliga förmågor till att arbeta som medium. Efter den första boken där det beskrevs utförligt hur du bygger upp ett solitt fundament för mediumskapet, så kommer den här boken att ge dig en större förståelse för hur du kan fördjupa ditt mediumskap. Informationen som finns här fokuserar mer på att få dig att förstå hur du kan ta mediumskapet vidare genom att lära dig om privata sittningar och seanser.
Hur de går till, vilka problem som kan uppkomma, hur du kan arbeta igenom dem och på så sätt lösa dem.
 
Något annat som är viktigt är också presentationstekniken som ofta behöver putsas på. Givetvis behöver du ha kommit till en bra nivå innan det sker, men när du är där så är också denna information mycket viktig. Det ger dig en bra inblick i energierna som du arbetar med och som påverkar dig när du arbetar som medium.

Du får också en inblick i livet i Andevärlden och ansvaret som vilar på ett mediums axlar.
Det finns även flera övningar som du kan göra för att förfina ditt mediumskap.

Få din bok för endast 250,- inkl frakt

Boken innehåller  bl.a :

  • Livet i Andevärlden - genom att vi ofta får den frågan ställd till oss så är det också bra att vi har en förståelse för hur livet är för våra nära o kära som går överList item two
  • Privata sittningar - hur de går till och vad vi behöver tänka på som är viktigt när det kommer till dessa
  • Seanser - här går jag igenom vad det innebär att arbeta på en seans, de energier som finns att tillgå, hur vi behöver arbeta och vad som är viktigt att tänka på.  Vi kommer också att stöta på problem och här har jag också lagt med lösningar på dem för både seanser och privata sittningar
  • Presentationen av vårt mediumskap är så mycket mer än att ge meddelanden, och det är inte alltid det vi säger, utan hur vi säger det och hur vi presenterar det.  Här får läsaren många konkreta tips och en förståelse för vad vi behöver kunna och arbeta vidare på
  • Flera Övningar

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.