En Omfattande Guide till Mediumskap

Del 1

Den här boken är den första i en serie av tre som handlar om att utveckla dina andliga förmågor till att arbeta som synsk eller medium.
Det är ett alldeles för stort ämne för att kunna få plats i en enda bok och det är essentiellt att ta ett steg i taget. Här får du kunskapen och på så sätt också möjligheten att bygga upp en solid grund att stå på, för att sedan kunna bygga vidare på den med en djupare förståelse över din roll i detta samarbete som sker med ditt andliga team.
Det är verkligen en omfattande guide till mediumskapet där du får en konkret förståelse för hur du kan både utveckla och förstärka ditt band med först och främst dig själv och dina guider i andevärlden, men sedan också processen som sker när du höjer ditt medvetande till den andliga nivån där denna kommunikation sker.

 Denna trilogi ger dig den kunskap du behöver veta för att utveckla ditt mediumskap på ett bra sätt – detta är en helt ny nivå på utgivna böcker inom det här ämnet.

ERBJUDANDE
Få din bok för endast 300,- inkl frakt

ERBJUDANDET FÖRSVINNER OM DU LÄMNAR DENNA SIDA!

Boken innehåller bla:

  • Det undermedvetna/medvetna/övermedvetna sinnet, och vilken roll de spelar i hur vi arbetar med Mediumskapet
  • Själen - vem är vi egentligen och varför är det så viktigt att vi lär känna oss själva först?
  • Skillnaden mellan den synska och den mediala energin - det är samma energi vi arbetar med, men på helt olika nivåer. Här går jag igenom detta väldigt noggrant då det är alltför många som inte vet att det är någon skillnad, ej heller att det har stor betydelse för mediumskapet
  • Skillnaden mellan meditation och att sitta i energin med vårt andliga team för att bygga upp den andliga energin inom oss.  Att sitta med vårt andliga team dagligen är a och o för att bygga upp denna så otroligt viktiga energi, som är bränslet som får mediumskapet att fungera. Här går jag igenom detta noggrant och har även lagt med olika övningar för detta
  • Auran och den Eteriska Kroppen är väldigt viktiga när vi arbetar med mediumskapet och det är viktigt att vi har denna kunskap om vad de faktiskt är och hur de fungerar
  • De andliga guiderna - vårt andliga team. Att få en förståelse för deras uppgift och ert samarbete, vad de faktiskt gör och vad de inte kan göra är också något som är inte bara intressant utan av vikt att veta så att vi kan skapa och bygga upp detta fina samarbete mellan oss och dem för utvecklandet av våra andliga förmågor

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.