Lär dig Healing; en steg-för-steg
Guide till Andlig Healing (E-bok)

En E-bok för dig som vill utveckla din healing förmåga

I den här E-boken får du lära dig det du behöver för att kunna ge andlig healing.
Boken är fullmatad med information och är helt unik i sitt slag!  

Författaren har en stark önskan att hjälpa människor att utveckla sin naturliga healingförmåga, så att man kan hjälpa både sig själv och familj, vänner och bekanta till att må bättre.  

Hon har skrivit boken som hon själv önskade att hon hade haft tillgång till när hon började sin bana att utveckla healinggåvan för över 20 år sedan.  

Författarens önskan är att ge dig en förståelse och kunskap som behövs för att hjälpa dig på vägen. Det går inte att ersätta träning inte heller kunskap eftersom de går hand-i-hand, så det är viktigt att förstå.    I den här boken får du lära dig att både ge och få healing, varför det fungerar, hur det fungerar, vad du kan göra för att påverka detta, och vidareutveckla det.  

Här lär hon dig hur detta samarbete mellan din healingguide och dig själv kan utvecklas, för att din healinggåva ska blomstra.

Det är ett samarbete och en vänskap mellan två själar, dig själv och din healingguide, som utvecklas under tid.   Du får lära dig hur du kan ge och få distanshealing, kontakthealing, självhealing och även ge djurhealing.  Du kommer att bli vägledd genom detta steg för steg. 

ERBJUDANDE
Få tillgång till denna E-bok
för endast 175,-

Få tillgång till "Lär dig Healing" direkt!

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.