Guide till Andlig Utveckling
(ljudbok)

En ljudbok för dig i Andlig Utveckling

En ljudbok för dig som är seriös med att upptäcka,
utveckla och fördjupa ditt samarbete med din andliga guide.  

 Här får du verktygen att påbörja din resa, men även för dig som tidigare arbetat med din andliga utveckling och relation med ditt andliga team som hjälper dig på vägen.  
Du får också en större förståelse för varför, hur och vikten av att bygga upp din andliga energi så att din guide/guider kan använda sig av den när de arbetar med dig.    
Med denna bok får du en mycket bra grund att stå på för att bli mer medveten om dina egna energier och de från andevärlden, när de kommer omkring dig för att kommunicera, vägleda och hjälpa.    

Innehåll:  
CD 1: Spår 1 - Introduktion (4:11)
Spår 2 - Information om Meditation & Sitta i Energin med Guiden (20:45)
Spår 3 - Vägledd Meditation - Själen (36:35)    
CD 2: Spår 4 - Vägledd Meditation - Möt din andliga Guide eller Vägledare (43:58)    
CD 3: Spår 5 - Sitta i Energin med din Andliga Guide (38:51)
Spår 6 - Hopeful Ambience (Musikspår - 30:17)

ERBJUDANDE
Få tillgång din Ljudbok för endast 200,- 

Få tillgång till "Guide till Andlig Utveckling" direkt!

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.