Mediumskap Online Nivå 2

Diplomerad kurs i Mediumskap

En unik kurs som på ett mycket kvalitativt och proffessionellt sätt fördjupar din andliga förståelse. 

Med Helena Lindblom

VAD DU KOMMER ATT FÅ 

EN PROFESSIONELL KURSPLATTTFORM

Med över 50 stk videor med kunskap, övningar, sitta i energin/kraften m.m

PRIVAT GRUPPFORUM

För att kunna få svar på dina frågor och öva i en säker miljö med likasinnade

VIDEOR OCH ÖVNINGAR

Inspelningar och övningar som du har tillgång till under kursens gång.  

HELGKURSER

Helgkurser 1 st / kvartal, lör-sön för att fortsätta att bygga upp och fördjupa ditt mediumskap 

TILLGÅNG TILL LÄRARE

Under hela kursen har du tillgång till din lärare för hjälp och stöd när du sitter fast, eller behöver hjälp med övningarna från kursportalen. 

PERSONLIG UTVECKLING MED MEDIUMSKAPET

Lär dig både om dig själv, din själ, andevärlden och din roll som bron mellan dessa två världar

TEORIBLOCK 1-5 INGÅR

Du också att få tillgång till Teoriblock 1 - 5 med över 60 kvalitativa videoinspelningar -
helt gratis!  
Kunskap är otroligt viktigt!

DIPLOM


Efter avslutad kurs får du ett Diplom som du kan bygga vidare på för att utveckla ditt mediumskap vidare, till ev. Certifiering.

OM KURSEN 

Denna kurs riktar sig till dig som är seriös och önskar lära dig om mediumskapet på ett bra sätt redan från början så att du inte behöver lära om lite längre fram på din resa.

Denna kurs ger dig kunskap och en mycket bra grund att stå på, för ditt fortsatta lärande. Du blir coachad, hjälpt och uppmuntrad så att du fortsätter din andliga resa. Kursen fokuserar på kunskap om mediumskap och andlighet och hjälper dig till att bli en bra ambassadör för andevärlden.

De flesta jag pratar med som vill fördjupa sitt mediumskap går en kurs här och en kurs där utan någon uppföljning. De längsta utbildningarna är bara ett år, men det räcker inte då vi måste integrera vår kunskap i själen. Och det tar tid .  Kunskap och förståelse är såklart superviktig, men teori i all ära...

Om du inte praktiserar det du har lärt dig genom att öva och träna, så kommer kunskapen enbart vara teoretisk.  För att du ska kunna manifestera energin och bevisen på ett bättre sätt, så behöver du också lära dig att sitta i kraften och energin med ditt andliga team, och att avsätta tid för att göra det.  Gör du inte det, så kommer du inte att kunna uppnå din potential för detta.

För att kunna bli bättre och få en närmare kontakt med dig själv och andevärlden så behöver du sitta i energin med ditt andliga team för att bygga upp dig själv - det är det som är bränslet som gör att mediumskapet fungerar.  Du lär också känna dig själv och andevärlden manifesteras mycket starkare med dig genom detta, vilket leder till att du kan få större insikter och förståelse med kunskapen du har lärt dig.  

Detta är alltså inte en quick fix, men en genomgående utbildning på minst två år så att du kan på ett bra och kvalitativt sätt fördjupa och förbättra din förmåga. 

Kursen består av en mindre grupp, så att jag ska kunna få möjligheten att coacha och hjälpa dig på bästa sätt.  Kursen är pågående, så finns det plats på kursen är du välkommen att boka in dig.

DETTA PASSAR DIG SOM:

Är trött på på alla quick-fix kurser och är intresserad av att få en gedigen utbildning inom detta.
Då är denna kurs för DIG!

Den passar också om du:

 • Inte är helt ny för detta - du behöver ha genomgått Nivå 1 hos mig eller likvärdig kurs hos någon annan organisation/medium
 • Är villig att lära, är öppen för kunskap och träning och är coachningsbar så att du kan fördjupa din andliga förståelse    
 • Har kunskap sedan tidigare med att länka med nära och kära från andevärlden även om det inte är så omfattande och behöver lära dig mer om det
 • Är beredd att fokusera och lägga ner tid och energi på dig själv och din utbildning för att bygga upp självförtroendet med Mediumskapet 
 • Du är inte fullt på det klara med hur du arbetar, ev. med en/två fakulteter och vet inte riktigt hur du ska koordinera dem.
 • Har tröttnat på att sitta på egen hand och försöka utveckla dig och önskar nu gemenskap och vägledning
 •  Inte är intresserad av sensationer, New Age, kristaller, änglar och annat utan vill ha en diplomerad kvalitetsutbildning för Mediumskap
Detta är en Diplomerad kvalitetsutbildning för dig som är villig att lära och som vill arbeta på din personliga utveckling hand i hand med din medialitet.

  Fördjupa och förbättra din andliga förmåga och kommunikation med andevärlden  -  Digitalt! 

Liten grupp elever - så boka din plats NU!
OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på detta program – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Du  behöver må bättre först, innan du påbörjar din utbildning. 

INNEHÅLL

 • Digital kurs i Mediumskap som förbereder och skapar rätt förutsättningar för att du ska förbättra och fördjupa ditt mediumskap 
 • Helgkurser 1 st / kvartal, lör-sön 10:00-17:00 med tid för både föreläsningar, sitta i kraften av andevärlden och övningar
 • Frågor & Svar 1 st / kvartal - sker digitalt
 • Du får möjlighet att boka in en 20 min privat träff med mig varje kvartal om du önskar
 • Alla träffar spelas in
 • Allt inspelat material, videor och lektioner är tillgängligt under kursens gång i en professionell kursportal
 • Träningssessioner med övningar speciellt för detta  
 • Privat Facebook grupp för att kunna öva
 • En Diplomerad kurs (efter fullföljd kurs på 2 år) och som utfärdas till dig då du genomfört den och fått godkänt på det skriftliga provet 
 • Pågående kursstart - du bokar in dig när du vill börja kursen och så länge som det finns lediga platser

Datum för 2024:

 • Helgkurser: 10-11/2, 11-12/5, 24-25/8 & 23-24/11
 • Frågor & Svar: 12/3, 5/6, 18/9 & 3/12


Video innehåll

DITT ERBJUDANDE

TOTALT VÄRDE: 56.600 KR

 • 2 års onlinekurs i Mediumskap med videor och övningar (värde 11,000 kr)
 • 8 st helgkurser 1 st / kvartal, lör-sön 10:00-17:00 med tid för både föreläsningar och övningar (värde 36,000)
 • 8 st Frågor & Svar - sändningar 1 st / kvartal (värde 4,000)
 • Möjlighet för en 30 min privat träff med mig varje kvartal (värde 5,600 kr)
 • Alla inspelningar tillgängliga under kursens gång

KURSLÄRARE

Helena Lindblom

Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 20 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser. Jag är idag den enda som har genomgått och klarat deras lärarutbildning - CSNU(t) - där 't' som står för 'teacher' betyder lärare.

Diploma in Demonstrating, DSNU, är jag i nuläget den enda som har i Sverige, vilket menas att detta är deras högsta examina inom Mediumskapet.

Jag jobbar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen. Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.

DITT PRIS:

Delbetala per månad

1,400 kr


Med denna betalningsvariant kan du delbetala kursen varje månad i 24 månader.  

Betala per kurstillfälle

4,000 kr


Med denna betalningsvariant kan du delbetala kursen varje kurstillfälle, vilket blir en gång i kvartalet.

Betala för hela kursen

32,000 kr


Med denna betalningsvariant kan du betala hela kursen direkt, vilket gör det enkelt.