Vägledd Meditation - Vårt Inre
Ljus

En ljudbok i Meditation

En vägledd meditation för avslappning och välmående

En meditationsbok med vägledd meditation - Vårt Inre Ljus - som kan användas för att uppnå inre lugn och välmående, en helande meditation för både kropp och sinne.
Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.

Den här ljudboken för vägledd meditation är uppdelad på 4 ljudspår.
Spår 1 är denna introduktion till den här Meditationsboken
Spår 2 är en 12-punktslista med enkla riktlinjer för att underlätta så att du snabbt och enkelt kan komma in i meditationen
Spår 3 är den vägledda meditationen
 Spår 4 är ett ljudspår med bara musiken så att du kan sitta tillsammans med dig själv och njuta av en egen meditation

Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor.
Njut av att gå in i dig själv, att finna din själ, din ande, ditt inre ljus. Att finna lugnet inom dig och släppa taget om alla krav, måsten och stress som finns runt om dig i ditt fysiska liv. Det är inte den du är egentligen, utan enbart passerande berättelser. Detta ljus som finns inom dig, är där du hämtar din kraft och energi. Det är också en påminnelse om vem du egentligen är, ditt sanna jag, din sanna natur.
Tillåt din själ att gå in i ett tillstånd av medvetande att vara bortom allt det fysiska. Bortom stjärnorna och månen, bortom din historia, bortom ditt namn, in i en sfär av ljus och bara vila i din inre frid. I denna meditation får du möjlighet att komma bort från vardagen en liten stund, så att du kan återhämta dig och återställa din energi.

Det är din egen tid, för det är du värd!  

ERBJUDANDE
Få din Ljudbok för endast 100,- 

Få tillgång till "Vårt Inre Ljus" direkt!

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.