Vägledd Meditation - Parken
(ljudbok)

En ljudbok i Meditation

En vägledd meditation för avslappning och välmående

En meditationsbok med vägledd meditation - Parken - som kan användas för att uppnå inre lugn och välmående, en helande meditation för både kropp och sinne. Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.
Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.

Den här ljudboken för vägledd meditation är uppdelad på 4 ljudspår.

Spår 1 är denna introduktion till den här Meditationsboken
Spår 2 är en 12-punktslista med enkla riktlinjer för att underlätta så att du snabbt och enkelt kan komma in i meditationen
Spår 3 är den vägledda meditationen
Spår 4 är ett ljudspår med bara musiken så att du kan sitta tillsammans med dig själv och njuta av en egen meditation.

Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor.
Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor. Njut av att gå i parken, höra fåglarna försiktigt sjunga i bakgrunden, känna en mjuk bris i ditt hår, solens strålar i ditt ansikte, den härliga doften av blommor och växter och se fjärilar dansa från blomma till blomma.

Det är din egen tid, för det är du värd!  

ERBJUDANDE
Få din Ljudbok för endast 100,- 

Få tillgång till "Parken" direkt!

Helena Lindblom

Författaren till En Omfattande Guide till Mediumskap – Del 1 & 2, Lär dig Meditera, Lär dig Healing och många andra böcker inom de andliga ämnena är ett mycket kompetent och lärt medium som har arbetat runt om i världen under många år.

Hennes gedigna utbildning är bland annat ifrån Arthur Findlay College i England. Hennes önskan är att träna upp bra medium och healers och för att kunna göra det behövs det också kunskap, dedikation och disciplin.

Hon är villig att föra all sin kunskap vidare till sina elever så att det kan ge dem en möjlighet att bli den de är meningen att de ska vara. Läs mer om hennes arbete på hemsidan under fliken 'Om'.