Mediumskap Online - 8 veckor videokurs

För dig som vill få ett bra fundament att bygga vidare på

Vad handlar kursen om?

8 veckors Mediumkurs Online

Att utveckla de andliga förmågorna för mediumskap och healing är verkligen så givande och det får dig att känna att du mår bra med det du gör.   

Denna online-kurs riktar sig till dig som önskar lära dig om mediumskapet på ett korrekt och bra sätt redan från början. Denna kurs ger dig kunskap och en mycket bra grund att stå på, för ditt fortsatta lärande, så att du kan fortsätta utveckla både dig själv som person och dina andliga förmågor för kommunikation med andevärlden. 

Kursen fokuserar på kunskap om mediumskap och andlighet och hjälper dig till att bli en bra ambassadör för andevärlden.  

Jag har spelat in lektioner varje vecka så att du får möjlighet att se dem, lyssna på dem och sedan ha möjlighet att göra övningen jag ger för den veckan.

Du har tillgång till en jättefin Facebook grupp som du kan använda dig av att öva på varandra, ställa frågor och ha en jättefin gemenskap med likasinnade, som också går samma kurs som du.  Den här gruppen får du tillgång till så länge du själv önskar.

Övningarna som jag har spelat in åt dig, har du då möjlighet att öva på med de övriga i Facebook gruppen, och givetvis även andra personer som du har runt omkring dig.

Kursen och allt material har du tillgång till ett helt år från när du börjar.  Du kan se om allt material hur många gånger som helst under den här tiden.  Repetition är kunskapens moder, så jag uppmuntrar dig till att se om alla videos flera gånger.  

När du ser om videon så kommer du troligtvis uppfatta en massa nytt som du inte hörde, förstod eller tog till dig sista gången du tittade på videon.  Du har troligtvis lärt dig nya saker sedan sist, växt som själ och fått en, två eller flera AHA-upplevelser sedan sist.  Det är så här vi lär oss.

Det finns ingenting snabbt med att utveckla våra andliga förmågor då de fungerar genom vår själ och till den nivån vi har kommit i vår andliga utveckling.  

Även om du har fötts med dessa förmågor så behöver du träna upp dem.  Ingen kan arbeta som medium om vi inte är under andevärldens direktion och energi.  Det är det som du kommer bland annat att få lära dig på den här kursen.

Kursen pågår under 8 veckor och du kommer att få varje lektion som jag spelat in upplagd i kursportalen varje vecka tillsammans med den veckans övning.

Jag som leder dig genom denna kurs heter Helena Lindblom och jag arbetar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka.  Jag startade och driver Lindblom Academy och Inner Spirit Light där jag utbildar inom Mediumskap, Healing och Meditation.  

Jag tycker det är viktigt att vi fortsätter att utbilda oss så jag har också fortsatt att både utveckla mina förmågor men även fått en gedigen kunskap inom dessa ämnen.  Jag har gått många kurser och har flera certifikat och diplom från Arthur Findlay College i England som är den högst renommerade skolan i världen inom dessa områden.  Som enda svensk har jag genomgått deras lärarutbildning och har certifikat som lärare från dem, och har också deras högsta examina inom Mediumskap, även här som enda i Sverige.  

Allt detta ger dig som elev och kund en försäkran om att vi står för hög kvalitet, då jag har en gedigen utbildning och kunskap om vad det hela handlar om, hur det fungerar och varför det fungerar.   

Min önskan är att få lära ut det jag har lärt mig under alla dessa år, så att du också ska kunna utveckla dina förmågor för att vara i kontakt med andevärlden på ett bra sätt.  

Välkommen med din anmälan! 

Kursens innehåll

Helena Lindblom

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.  Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning inom Akademin. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 20 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser. Diploma in Demonstrating är jag i nuläget den enda som har i Sverige, vilket menas att detta är deras högsta examina inom Mediumskapet.  Jag jobbar heltid som medium och healer och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen. Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.  

Kurspris

 • Onlinekurs i Mediumskap - videokurs - delbetalning
 • 2 payments of

  2000 SEK

  per month

  Delbetalning för Online Videokurs i Mediumskap

  Buy Now
 • 8 veckors Mediumkurs
 •  

  3800 SEK

   

  Videokurs Online

  Köp nu