Grunderna i Mediumskap

För dig som vill upptäcka och utveckla din mediala förmåga

Sammanfattning av kursen

Den här kursen är en kurs och till för dig som är nyfiken på Mediumskapet.

Det kommer att hjälpa dig att få en snabb överblick över vad det innebär att arbeta med mediumskap och att introducera dig till de olika energierna som vi arbetar med.

Du kommer också få tillgång till både meditationer och övningar så att du kan enkelt komma igång, samt rekommenderad läsning för vidare utveckling.

Kursens innehåll

SÅ FORT DU REGISTRERAR DIG PÅ KURSEN
FÅR DU TILLGÅNG TILL ALLT MATERIAL 

KURSLÄRARE

Helena Lindblom

Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 25 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser.

Jag är idag den enda i Sverige som har genomgått och klarat deras lärarutbildning - CSNU(t) - där 't' som står för 'teacher' betyder lärare.

Diploma in Demonstrating, DSNU är deras högsta examina inom Mediumskapet.  Jag är också den enda som har uppnått detta i Skandinavien.

Jag jobbar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen.

Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.

Kurspris

Delbetalning Grunderna i Mediumskap

2 payments of

1350 SEK

per month

  • 2 delbetalningar

Köp nu

Grunderna i Mediumskap

2500 SEK

  • Tillgång direkt till kursen.

Köp nu