Lär dig Meditera

En steg-för-steg guide till Meditation

Sammanfattning av kursen

I vår alltmer hektiska värld, där allt sker i en allt snabbare takt, är det viktigare än någonsin att hitta inre frid och välbefinnande.  Att meditera är ungefär som att trycka på pausknappen och ge dig själv utrymme att andas. När du har fått utrymme att andas, får du också tillgång till din största potential och den bästa versionen av dig. 

Många människor tror att meditation är hårt arbete eller svårt, men inget kunde vara längre från sanningen.  Det är enkelt, och ju mindre du komplicerar saker, ju bättre och lättare blir det.  Det är viktigt att inte komplicera saker och ting, och med enkla och praktiska tips och idéer kan du sedan snabbt och enkelt meditera på egen hand eller i grupp. 

I den här kursen får du tillgång till olika meditationstekniker som varvas med både vetenskapligt validerade påståenden och livs visdom.  Nybörjare, såväl som de som behöver lite inspiration att komma igång, kommer att finna denna kurs mycket inspirerande.  

Lär dig att meditera för att leva ett bättre och mer autentiskt liv.  På detta sätt får du tillgång till ditt hjärta och dina egna önskemål, medkänsla och glädje. 

Detta är ett komplett program för den som vill lära sig att meditera. 

Kursens innehåll

Kurspris