Lindblom Academy - Inner Spirit Light

Upptäck kraften i mediumskap, healing och meditation vid Lindblom Academy - Inner Spirit Light, ditt nav för andlig utveckling i Västerås, bara en kort resa från Stockholm. Hos oss kan du fördjupa dina kunskaper och färdigheter genom specialdesignade kurser och personliga sessioner.

Om Helena Lindblom

Jag, Helena Lindblom, är grundare av Lindblom Academy och din erfarna lärare inom andliga discipliner. Med över 25 år i branschen, erbjuder jag kurser som inte bara utbildar utan också förändrar.

Min utbildningsbakgrund är bl.a. från det anrika Arthur Findlay College i England, där jag erhållit såväl Diploma in Demonstrating (DSNU) som lärarcertifikatet CSNU(t), säkerställer att du får tillgång till välgrundad och högkvalitativ kunskap.  Dessa båda är jag helt ensam om i hela Skandinavien!

Våra kurser och sessioner  
Vi erbjuder en mängd tjänster anpassade för alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare. Våra kurser i mediumskap och healing, såväl som meditation, är utformade för att ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att växa både andligt och personligt.  

Varför välja Lindblom Academy? 
1. Expertis: Dra nytta av decennier av erfarenhet och direkt kunskap från världsledande institutioner och lärare.
2. Lokalt förankrad:  Centralt beläget nära Stockholm, med kurser, konsultationer och behandlingar som är lättillgängliga för alla i Mälardalen.
3. Kvalitetsgaranti: Certifierad utbildning som följer internationella standarder för andlig utveckling.
4. Personlig utveckling: Vi stödjer varje student individuellt för att säkerställa att de når sin fulla potential.  

Kom och upplev skillnaden på Lindblom Academy - Inner Spirit Light, där din andliga resa står i fokus.