Om Lindblom Academy

Lindblom Academy fokuserar på att utbilda dig inom Mediumskap, Healing och Meditation. Jag erbjuder kurser, seanser, föreläsningar, behandlingar, konsultationer och mycket annat inom de andliga ämnena.

Om Helena Lindblom

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

 Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 25 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.  

Jag har flera certifikat och diplom från bl.a. Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser.

Diploma in Demonstrating, DSNU, är jag den enda genomgått och klarat i Skandinavien.  Det  är deras högsta examina inom Mediumskapet.

Jag är också den enda som har genomgått och klarat deras lärarutbildning - CSNU(t) - där 't' som står för 'teacher' vilket betyder lärare. 

Det här betyder att du som vill gå kurser och utbildningar hos mig vet att den kunskapen jag lär ut, lärs också ut på Arthur Findlay College.  Det är inget som jag har hittat på, lagt till och dragit ifrån under alla åren jag har arbetat, utan att det är en gedigen och väldokumenterad kunskap som jag har.  Det ger dig en trygghet som elev.

Jag jobbar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen.  

Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.

Om du klickar på knappen här nedan så ser du alla de böcker/inspelningar jag har gjort och som du kan ta del av för ett större lärande.