Om Lindblom Academy

Lindblom Academy fokuserar på att utbilda dig inom Mediumskap, Healing och Meditation. Vi erbjuder kurser, seanser, föreläsningar, behandlingar, konsultationer och mycket annat inom de andliga ämnena.

Om Helena Lindblom

Helena Lindblom är den som bildade Lindblom Academy och är den person som är huvudansvarig för all utbildning och träning inom Akademin. 
Vill du utveckla dina andliga förmågor och då utbilda dig till Medium, Healer eller lära dig att Meditera så har du kommit rätt!  Vi fokuserar på att utbilda dig som önskar inom Mediumskap, Healing och Meditation.  

Helena har arbetat med detta i snart 18 år och är verksam i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm. Hon har både certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England vilket ger dig som deltagare och klient en försäkran om att hon har både kunskap och förståelse för det hon lär ut.

 Hon jobbar heltid som medium och healer och arbetar både runt om i Sverige och internationellt med seanser, konsultationer, vägledning, healing, meditation,  och kurser inom de andliga ämnena och personlig utveckling.

Hon har gedigen kunskap och förståelse i ämnet och lägger stor vikt vid att förmedla detta med både skratt och allvar. Det är ett allvarligt ämne men man behöver inte ta sig själv på så stort allvar. Hon är noga med att hålla båda fötterna på jorden men med fokus på andevärlden.

Hennes fokus är att kunna förmedla så mycket kunskap inom dessa ämnen som hon bara kan och som ett led i detta arbete har hon publicerat flera böcker inom dessa andliga ämnen och nu även online-kurser.  De är utvecklade för dig som vill lära dig mer om Mediumskap, Healing och Meditation och utbilda dig till Medium och Healer.  

Helena vill gärna ha möjligheten att hjälpa människor på ett enkelt men funktionellt sätt att utveckla sina andliga förmågor.