Du bokar din session med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En andlig vägledning som handlar om dig.

En andlig vägledning (bedömning) är ett viktigt verktyg för dem som utvecklar sina andliga förmågor.

Det är en session som leds av Helena som erbjuder vägledning och hjälper personer att få klarhet, syfte och självförtroende på sin andliga resa.

Denna typ av bedömning är ungefär som att konsultera ett medium för livsvägledning, men den fokuserar specifikt på den andliga tillväxten hos den personen.

Helena som är den andliga ’bedömaren’ är ett mycket erfaret medium som kan navigera de olika nyanserna av den andliga utvecklingen som sker hos personen.

Personer som söker en andlig vägledning gör det av en mängd olika skäl.

Dessa inkluderar ofta att söka försäkran om att de följer den rätta andliga vägen, hitta sätt att övervinna känslor av att ha "tappat bort sig" eller att de "sitter fast" i sin andliga utveckling.  

De kanske söker bekräftelse på sina förmågor och erfarenheter, upptäcka nya andliga potentialer, få råd om hur de kan gå vidare på sin väg och engagera sig i en meningsfull dialog med ett erfaret medium.

Vid Arthur Findlay College, som är ansedd som den ledande institutionen för mediala studier över hela världen, där Helena bl.a. fått sin gedigna utbildning och dessa utmärkelser, är denna andliga vägledning (spiritual assessment) den mest populära individuella tjänsten.

De som är hängivna sin andliga utveckling inser också att det är en djupgående själslig resa, och de uppskattar värdet av att regelbundet bedöma och reflektera över sina personliga andliga framsteg.

Helena kommer inte att spå in i framtiden utan försöker ge dig insikt om din andliga potential vilket kan inkludera en glimt av din situation som du befinner dig i just nu.

  • Helena kan bara ge information som hon får genom sitt mediumskap och samarbete med sina guider i andevärlden. 
  • Hon kommer att länka med sitt andliga team av guider som i sin tur kommer att vara i kontakt med ditt andliga team och på så sätt förmedla den information de önskar ge vidare till dig.
  • Denna vägledning spelas in vilket ingår i priset, antingen som en ljudfil (mp3) alt. på cd-skiva så du har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle och du så önskar
  • Inspelningen kommer att skickas till dig inom ca 1 vecka.
  • Du bokar in din sittning genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Andlig Vägledning 30 min: 750 kr
Inspelning ingår (MP3-fil alt. CD-skiva).  Du betalar när du bokar in dig. 

Helena erbjuder både fyiska möten och digitala online. De fysiska mötena hålls i lokalerna på Tallmätargatan 3 i Västerås. De sittningar som sker digitalt online, sker via Google Meets. Du kan läsa mer och boka in dig via knappen.

Du bokar in din andliga vägledning genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Du bokar din andliga vägledning med Helena genom att klicka på knappen nedanför

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.se