Du bokar din session med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En andlig konsultation som handlar om dig.

Denna vägledning är för dig som har en önskan att få en djupare förståelse, kontakt och relation med din egen ande, andevärlden och ditt eget andliga arbete.

 Här får du en personlig vägledning där du får möjlighet att få en klarare förståelse över den process som du nu befinner dig i och hur du kan utveckla din andliga väg med healing och mediumskap.  

Jag kommer att fokusera på dig och din andliga potential genom att tillåta mitt andliga team (mina guider) ge de andliga aspekterna av dig.

Jag kommer att fokusera på din andliga väg och ge dig vägledning för din andliga utveckling med mediumskap och healing.

Det kommer inte att handla om vad som kommer att hända i framtiden och det fysiska livets utmaningar som många önskar få reda på av ett medium som lägger t.ex. tarotkort, utan det är vägledning om din andliga potential.

Jag använder mig aldrig av hjälpmedel såsom tarotkort, änglakort osv.

Jag kommer inte att spå in i framtiden utan försöka ge dig insikt om din andliga potential vilket kan inkludera en glimt av din situation som du befinner dig i just nu.

  • Jag kan bara ge information som jag får genom mitt mediumskap och samarbete med mina guider i andevärlden. 
  • Jag kommer att länka med mitt andliga team av guider som i sin tur kommer att vara i kontakt med ditt andliga team och på så sätt förmedla den information de önskar ge vidare till dig.
  • Denna vägledning spelas in vilket ingår i priset, antingen som en ljudfil (mp3) alt. på cd-skiva så du har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle och du så önskar
  • Inspelningen kommer att skickas till dig inom ca 1 vecka.
  • Du bokar in din sittning genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Andlig Vägledning 30 min: 700 kr
Inspelning ingår (MP3-fil alt. CD-skiva).  Du betalar när du bokar in dig. 

Jag erbjuder både fyiska möten och online. De fysiska mötena hålls i mina lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. De sittningar som sker online, sker via Zoom. Du kan läsa mer och boka in dig via knappen.

Du bokar in din andliga vägledning genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Du bokar din andliga vägledning med Helena genom att klicka på knappen nedanför

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.se