Lindblom Academy - Inner Spirit Light

Är du högkänslig?  Har du svårt att stänga av? Har du känt på dig saker innan de händer? Har du tänkt på någon och så ringer dem? Är du nyfiken på mediumskapet?  Är du nu redo att låsa upp och utveckla dina mediala förmågor?      

ditt ex av Eboken
"Vägen till Mediumskap; Upptäck och Utveckla dina Mediala Förmågor"  
för bara 50 kr (250 kr)


PLUS en gratis 100 min föreläsning av mig om Mediumskapet, en Bonus Utbildning som är en steg-för-steg guide om hur du kan börja din utveckling nu!  

I slutet av den här e-boken och bonusutbildningen kommer du att ha en tydlig färdplan för att utveckla dina mediala förmågor och ge dig ut på en inre resa av själslig tillväxt.

Och Här är VAD DU FÅR Tillsammans Med Din Bok

STEG 1:
Få en förståelse för vad mediumskapet är och vad du redan har kunskap om.  Du har säkert redan haft flera upplevelser i ditt liv där du har förstått att du är menad för något mer, något större.  En inre resa för att också uppfatta din Själs Misson.

STEG 2:
Du får en steg-för-steg process som du kan följa och på så sätt utveckla dina inneboende förmågor.  Utforska olika tekniker för att stärka din intuition, utöka din medvetenhet och öka dina sinnen.

STEG 3:
Lär dig hur du kan komma i kontakt med nära och kära i andevärlden och utveckla en tillitsfull relation.  Ta del av Mediumskapets verktyg och tekniker.  Här får du tillgång till kunskap som väldigt många saknar i Skandinavien.

BONUS

STEG 4:

PLUS få tillgång till en 100 min föreläsning om Mediumskapet, en bonus träning på hur du kommer igång och får det att fungera! Helt gratis med boken!

FÖRFATTARE

Helena Lindblom

Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Mitt namn är Helena Lindblom och jag startade upp och driver Lindblom Academy - Inner Spirit Light.

Det är också jag som är huvudansvarig för all utbildning och träning. Jag har arbetat med meditation, healing och mediumskap i över 25 år och jag finns i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser.

Jag har många certifikat och diplom från Arthur Findlay Collage i England och är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser.  

Jag är den enda i Skandinavien som har genomgått och klarat deras lärarutbildning i mediumskap - CSNU(t) - där 't' som står för 'teacher' betyder lärare. 

Jag är den enda i Skandinavien  som har uppnått deras högsta examina inom Mediumskap - Diploma in Demonstrating, DSNU.  Det är endast 16 st i hela världen som har uppnått detta, varav 13 st i England.  I övriga världen finns det 2 st i Australien och så jag här i Sverige.

Jag jobbar heltid som medium och healer sedan många år tillbaka och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen.

Jag har en gedigen och lång utbildning bakom mig och tillsammans med dessa certifikat och diplomet så ger det dig som går dessa kurser en försäkran om att de håller en mycket hög kvalitet.

Följ mig gärna på Sociala Media - Jag finns på YouTube, Facebook och Instagram.