DISTANS HEALING - GRATIS!

Distans healing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte närvarande fysiskt.

Andlig healing kommer från anden, går genom anden på den som ger healing, till anden hos den som får healing. Allt är levande materia och tankar är lika levande och är inte beroende av plats för att fungera. Detta gäller även den andliga energin. Det kan vara lika effektivt att få distans healing som kontakt healing. Det som skiljer dem åt är egentligen bara att vid kontakt healing känner man händerna från healern som läggs på kroppen, vilket i sin tur gör att endorfiner, kroppens eget må bra-hormon utsöndras. Vid distans healing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i Healing energin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak. Vi kallas healer, men det är inte vi som är healers. Vi är endast en kanal för denna underbara energi, det är de andliga läkarna som är healers.

När du får distans healing behöver du inte bekymra dig om att du behöver vara eller tänka på ett visst sätt. Ej heller spelar det någon roll hur din dag ser ut. Eftersom det är de andliga läkarna som administrerar denna healing energi som har väldigt mycket kunskap om detta, vet de även vilken tid och vid vilket tillstånd som du behöver vara i för att de ska på bästa sätt kunna hjälpa dig. Om något, är en positiv attityd alltid hjälpsamt, oavsett vad vi gör i livet men det har i sig ingen påverkan på om healing energin kommer att fungera eller inte.

Man behöver inte be om lov för att skicka denna kärleksfulla, mjuka, vänliga healing energi till någon, vilket många anser, eftersom vi alla är av anden. Det är detsamma som när man ber för någon. En kärleksfull önskan om bättring skickas ut från dig/healern. Är det så att healing energin av någon anledning inte ska tas emot avgörs detta på den andliga nivån så det är därför ingenting man behöver lägga tid på att fundera över. Denna fina, läkande och positiva energi används då någon annanstans i universum där den behövs bättre. När vi skickar distans healing till dig är det inte vid en speciell tidpunkt som du måste sitta och vänta på att detta ska ske. De andliga läkarna vet när tillståndet hos dig är som bäst för dig att ta emot detta, då deras kunnande övergår vårt här på jorden. De är inte bekymrade över den linjära tideräkningen, utan av tillstånd. Detta betyder helt enkelt att de vet bäst när de ska administrera den till dig för bästa resultat. Oftast är det under natten då vi är mest mottagliga, ibland är det vid någon annan tidpunkt. Vi överlåter detta till dem som vet detta bättre än oss.

Behöver du distans healing eller känner någon som du vill vi ska skicka till så mailar du oss bara. Det vi behöver veta om den som ska få distans healing är följande;

◾Namn
◾Vart de befinner sig
◾Så mycket info som möjligt om tillståndet som de behöver hjälp med

Vi kommer då att skicka distans healing ett tag framöver och vi tar aldrig betalt för distanshealingen.