Du bokar din healing behandling med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En Healing behandling är en enskild behandling med Helena Lindblom.

För dig som kommer för första gången på en behandling kommer jag att beskriva hur jag arbetar och sedan får du frågan om det är ok med dig.

Du kommer att behålla kläderna på under hela tiden, och jag kommer, med din tillåtelse, att lägga mina händer på dig för att administrera healing energin. Det är det här som är ‘kontakt healing’ eller bara ‘healing’ i folkmun.

Jag är mycket medveten om var jag får/kan och var jag inte får/kan lägga mina händer, och kommer aldrig att lägga dem på ett intimt ställe på kroppen under healing behandlingen, då jag arbetar under strikta moraliska och etiska regler.

Jag kommer att be dig lägga dig på britsen så bekvämt som möjligt och slappna av, försök inte att fundera ut vad det är som sker utan ju mer du kan slappna av och njuta av denna behandling desto mer kommer du också att kunna ta till dig av den.

En Healers uppgift är att förmedla den kärleksfulla och lugnande healingenergin, från Andevärlden, genom healern, till patienten

  • Efteråt kommer jag inte att börja berätta om vad jag har ‘upplevt’ då den kommunikationen sker mellan mig och mina healingguider. 
  • Många tror att en healer ‘tar in’ nära och kära och meddelanden till dem när de får healing, men gör man det har man då brutit healing länken och gått in på den mediala kommunikationen. 
  • Detta kan inte ske samtidigt under en healing behandling oavsett vad andra säger. Det är två helt skilda typer av energier och ska man använda sig av healingenergi så gör man också det just då. 
  • Medium kan däremot sända healing energi med sina meddelanden som de ger, vilket är naturligt om de också arbetar med healing, då den kommer med medkänsla och kärlek till andra människor. 
  • Det är dock viktigt att veta att man inte kan behålla healing energin att arbeta under healing behandlingen om man börjar att samtidigt arbeta med mediumskaps energin. 
  • Healers som inte förstår eller lärt sig skillnaden arbetar ofta på detta sätt. Har kunden kommit för att få healing bör den också få just det.  
  • I flera länder i Europa kan man bli ordinerad att besöka en Healer om läkaren upplever att man kan ha nytta av det, då de arbetar mera kompletterande med varandra där mot vad vi gör här i Sverige.

Healing behandling 30 min: 400 kr
Du betalar när du bokar in dig. 

Dessa fysiska mötena hålls i mina lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. Du kan läsa mer och boka in dig via knappen.

Du bokar in din healing behandling genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

För mer information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.se