Du bokar din plats på Storseansen med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En Storseans är en öppen publik seans, där ett större antal personer bokat in sig och deltar.

En tid med kärlek, värme och möten med dina nära och kära som redan befinner sig i andevärlden.

Ett möte där andevärlden och där de tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

Här får du veta vem som vi kommunicerar med, dvs vilken relation den i andevärlden har till dig som kommer och annan information som gör att personen känns igen.

Därefter ges ett meddelande som du ska förstå. Här ges också en viss vägledning från andevärlden till oss som lever, men inte ens de kan med säkerhet förutsäga framtiden då ingenting är ristat i sten. 

Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där. Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle. Väljer de att inte göra det kan vi heller inte arbeta, och det är något vi får acceptera.

Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den inte det – det är så olika både mellan kontakter och tillfällen.

Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Ett mediums uppgift är att ge personliga bevis för att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden

  • Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis så att vi förstår att det är så det fungerar. 
  • Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten. Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. 
  • Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra. De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.
  • De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss. 

Storseans: 150 kr
Mellan kl. 18-20 ca.  Du betalar när du bokar in dig. 

Dessa seanser hålls i mina lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. 

Du bokar din plats på seansen genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag som passar dig bäst.