Du bokar din plats på Gruppseansen med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En Gruppseans är en mindre och mer privat tillställning än en Storseans med färre deltagare, eller i ett  slutet sällskap.

Välkommen till en kärleksfull kväll tillsammans med era nära och kära i Andevärlden! ❤️  

Det är Helena Lindblom som är mediet denna kväll, och kvällen kommer att innehålla både skratt, gråt och allt däremellan.  

Det är så fint att få möjligheten att få förmedla kontakten och kärleken mellan andevärlden och den fysiska världen genom de personliga bevisen som vi många gånger behöver för att förstå att det verkligen är de i andevärlden som är där.  

Kvällen kommer bestå av bevisförande mediumskap, det innebär att andevärlden kommer genom Helena bevisa för er vilka de är, som tex. vem de är, hur de gick över, personlighet, karaktär, gemensamma minnen, personliga intressen eller annat som gör dem igenkända .  

De kommer också att påvisa att de fortfarande finns med oss i vardagen, genom att ge information om personer eller situationer sedan de gick över till andevärlden.

 Som deltagare på en seans kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Vi önskar även att du som deltar på seansen gör det med ett öppet sinne, med positivitet och vänlighet så att alla får en fin kväll.

Då det är ett begränsat antalet deltagare på dessa Gruppseanser (max 8 personer) så gör jag mitt bästa för att ge alla deltagare ett meddelande från sina nära och kära i andevärlden. Det kan dock inte garanteras. Det fungerar oftast men det är alltså ingenting jag kan garantera.

Denna digitala seans hålls online via Zoom. När du bokar in dig och betalar för din plats på seansen, så kommer du att få en bekräftelse skickad till dig. Senast dagen innan skickas en e-post ut till dig med beskrivande information om hur du går tillväga för att komma in på seansen.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig. 

Ett mediums uppgift är att ge bevis för att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden

  • Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis så att vi förstår att det är så det fungerar. 
  • Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten. Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. 
  • Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra. De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.
  • De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss. 

Gruppseans: 300 kr
Mellan kl. 18-20 ca.  Du betalar när du bokar in dig.
OBS! Begränsat antal platser - Max 8 personer

Jag håller dessa Gruppseanser online via Zoom. 

Du bokar din plats på seansen genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag som passar dig bäst.