PRIVAT SEANS

Hör av dig till oss så kommer vi överens om dag och tid som passar.

Vill ni boka in mig för en Privat seans hemma hos er eller om ni vill kan jag hålla den i mina lokaler så gäller följande:

Ni behöver vara mellan 8 -12 personer och kostar 300 kr/pers. Är ni färre än 8 så är det också ok, men ni betalar i alla fall för 8 personer. Här försöker jag hålla detta antal då mitt mål är att försöka ge alla ett meddelande. Det kan jag dock inte garantera, men försöker att skapa de bästa förutsättningarna för det.

Vill ni att jag kommer hem till er och ni bor inom Västerås-området så ingår resa, men är ni utanför och upp till 1 tim resväg till er, så tillkommer resa med 500 kr. Vill ni hellre komma till mina lokaler i Västerås är ni jättevälkomna att göra det utan extra kostnad. Ni kan dock inte få tillgång till lokalen innan seansen, då den behöver iordningställas för ändamålet och att jag behöver tiden för att förbereda mig.

Är ni intresserade att boka in mig för detta så hör ni bara av er, så kikar vi i almanackan för ett datum som passar både er och mig. Ni betalar 3 dagar innan jag kommer via Swish.

Vill du boka in mig för en privat seans hemma hos dig eller om ni vill kan vi hålla den i våra lokaler och så titta under fliken “Privat seans”.

För mer information om Mediala Seanser – se under fliken ‘Mediumskap’ och ‘Medial Seans