Du bokar din plats på den digitala Storseansen online med Helena genom att klicka på knappen nedanför

En Storseans är en öppen publik seans, där ett större antal personer bokat in sig och deltar.

Välkommen till en kärleksfull kväll tillsammans med era nära och kära i Andevärlden! ❤️

 Det är Helena Lindblom som är mediet denna kväll, och kvällen kommer att innehålla både skratt, gråt och allt däremellan.  

Det är så fint att få möjligheten att få förmedla kontakten och kärleken mellan andevärlden och den fysiska världen genom de personliga bevisen som vi många gånger behöver för att förstå att det verkligen är de i andevärlden som är där.  

Kvällen kommer bestå av bevisförande mediumskap, det innebär att andevärlden kommer genom Helena bevisa för er vilka de är, som tex. vem de är, hur de gick över, personlighet, karaktär, gemensamma minnen, personliga intressen eller annat som gör dem igenkända .

De kommer också att påvisa att de fortfarande finns med oss i vardagen, genom att ge information om personer eller situationer sedan de gick över till andevärlden.

Som deltagare på en seans kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Vi önskar även att du kommer till seansen med ett öppet sinne, med positivitet och vänlighet så att alla får en fin kväll.

Seansen hålls digitalt online.  Länk skickas separat till dig någon dag innan seansen.

Ett mediums uppgift är att ge personliga bevis för att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden

  • Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis så att vi förstår att det är så det fungerar. 
  • Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten. Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. 
  • Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra. De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.
  • De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss. 

Storseans: 200 kr
Mellan kl. 18-20 ca.  Du betalar när du bokar in dig. 

Dessa seanser hålls digitalt online.

Du bokar din plats på seansen genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag som passar dig bäst.