Du bokar din session med Helena genom att klicka på knappen nedanför

Healing är kanaliserandet av de universella energierna som fungerar genom en människas omtanke och kärlek till andra.

Andlig healing är den universella energin som kommer från universum, eller vilken etikett du än känner dig bekväm med att sätta.
 
Det är en gåva till alla människor här på jorden oavsett vad för ras eller religion man tillhör. Alla människor som har medkänsla, empati och kärlek och bryr sig om andra kan ge healing.

Titta bara på en mor när hon stryker sitt barn över stället den har gjort illa sig på. Automatiskt sänder hon ut den här energin om att hon önskar att det ska bli bättre. Hon gör det för att hon bryr sig och har kärlek och medkänsla för barnet.

Detsamma gäller för en healer.  

Healingenergin är en andlig energi och totalt villkorslös kärlek som kommer från universum, Gud, kosmos – ja, vilken etikett du känner att du är bekväm med

  • Det är en skapande energi så när vi ger healing använder vi oss av den energin genom villkorslöst tjänande. Healern helar inte från sig själv utan är endast en kanal för healingenergin.
  • Alla tillstånd kan behandlas med healing och det är inte nödvändigt att tro på det, även om tron på både metoden och terapeuten hjälper, precis som i traditionell medicin, men det är inte nödvändigt att tro och därför kan även en skeptiker få nytta av healing.
  • Healingenergin går alltid dit den behövs mest, oavsett om det är till den själsliga, mentala, emotionella eller den fysiska kroppen
  • Även om healern kan se eller känna av olika tillstånd i kroppen så diagnostiserar healern aldrig
  • Beroende på olika tillstånd både i kropp och det mentala påverkar healingenergin alla människor olika och man kan därför inte på förhand bedöma hur fort ett tillstånd kan ändra sig.
  • Det kan vara två identiska sjukdomstillstånd och där den ena känner en stor skillnad fort medan den andra inte upplever någon skillnad alls.

Nu vet man att alla påverkas på något sätt, oavsett så har inte healingenergin några negativa bieffekter – utan tvärtom, på något sätt blir det alltid en bättring.

Oftast har healingenergin en mycket fin effekt på stressrelaterade tillstånd och genom detta har kroppen själv möjlighet att ta hand om det, men allt är beroende på olika tillstånd i kroppen.  En healers största uppgift är att ge människor en ökad livskvalitet, genom denna healingenergi.  Vad många kallar ‘Mirakel’ är väldigt sällsynt men desto vanligare är att man sakta men säkert känner en ökad livskvalitet – och bara det är mycket värt!  Man kan aldrig lova något som healer men genom förståelsen för hur denna villkorslösa kärleksfulla energi fungerar vet man att det alltid tas emot på något plan, vilket alltid är välbehövligt och välkommet.

Healingenergin kan ges till alla, även bebisar, unga barn och djur och ingen av dem kan på något sätt ha förutfattade meningar med den.  Det är ett ganska självklart uttalande men det är ändå viktigt att förstå att det inte krävs något av den som får healing.  En öppenhet och en vilja att acceptera hjälper givetvis precis som en önskan om bättring – en positiv livssyn och attityd hjälper alltid healingen, precis som i traditionell läkarvetenskap.  

Vårt sätt att tänka spelar en viktig roll i all bättring av tillståndet oavsett vilken behandling man än får.  Man får alltid healing fullt påklädd även om ytterkläderna tas av, likaså om man använder glasögon eller hörapparat.  Detta påverkar inte healingenergin på något sätt, men är för din egen trevnad.

Med andlig healing mår inte bara gästen bättre av att få denna villkorslösa, kärleksfulla energi, utan även healern får ta del av den då den arbetar genom henne/honom.  Ju mer healing man ger, desto mer får man också själv.

OBS! Andlig healing är ett komplement till traditionell medicin och aldrig istället för den. Sök alltid läkare om du är osäker och om du står under någon form av behandling från läkare, så assisterar healingenergin denna och ökar på de positiva egenskaperna av den behandlingen.

Healing behandling 30 min: 400 kr
Du betalar när du bokar in dig. 

Dessa fysiska mötena hålls i mina lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. Du kan läsa mer och boka in dig via knappen.

Du bokar in din healing behandlingen genom att klicka på knappen nedanför. Den tar dig till kalendern där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.